estampació de samarretes
A PARTIR D'UNA UNITAT

ESTAMPACIÓ DE
SAMARRETES
PERSONALITZADES

Personalització de samarretes estampades

Samarretes personalitzades
COL·LECCIÓ DE SAMARRETES SHIRTBCN

DISSENYS
ORIGINALS

BOTIGA

Estampació de samarretes
SAMARRETES DE BARRIS DE BARCELONA

SÓC D'HORTA

BOTIGA

Novetats

Estampació de samarretes

L’estampació de samarretes és la nostra principal actvitat des de 2009. Realitzem tota mena d’ estampacions personalitzades per  empreses, grups i associacions per exemple però sobretot per particulars a partir d’una sola unitat. Podeu realitzar les vostres pròpies creacions tèxtils a partir dels vostres dissenys i dibuixos personals.

Estampació personalitzada

Treballem bàscicament amb serigrafia o vinil tèxtil en funció de les quantitats i les necessitats de cada encàrrec, tot i que també estampem amb serigrafia digital si s’escau. Perquè cada comanda té unes particularitats diferents. Consulta quina és la tècnica que s’ajusta més a les teves necessitats.

LES NOSTRES MARQUES

Estampació de dissenys propis i samarretes personalitzades

Com podeu veure tenim un catàleg de samarretes ben variat amb els nostres dissenys però si ho preferiu ens podeu fer arribar les vostres creacions i nosaltres ens ocupem de l’estampació. Els podem estampar en samarretes, dessuadores, polos, mascaretes, bosses i tota mena de tèxtils.

Tenim tarifes adaptades a cada comanda i ofertes per encàrrecs de quantitats. Si ens feu arribar els detalls i dissenys de les vostres comandes us farem arribar un pressupost detallat en la brevetat més gran possible.

PRODUCTES MÉS BEN VALORATS

TWITTER

INSTAGRAM

[instagram-feed]

OPORTUNITATS

Ofertes Web
ShirtBcn Logo

Horta, 57
08032,
Barcelona,
Catalunya,

info@shirtbcn.com
+34 93 119 17 98

QUI SOM?

A ShirtBcn estem especialitzats en personalització i estampació de samarretes i altres prendes tèxtils desde 2009 a la ciutat de Barcelona. Estampem a partir d'una sola unitat dissenys propis o personalitzats. Treballem amb empreses, entitats, associacions, escoles i particulars.

ENS TROBARÀS A

Top